Ut på tur

Vi nordmenn elsker å gå tur, det er en del av vår identitet. Og mange av oss tar med oss denne aktiviteten til Spania. Enten det er en rusletur i bygater, en tur langs stranda eller en mer utfordrende fjelltur. Å komme seg ut på tur er godt for både kropp og sjel, og her på Costa Blanca har vi alle muligheter for et rikt friluftsliv. Både den norske klubben og sjømannskirken har turgrupper der du kan bli med andre på tur, eller du kan gå på egen hånd. Her vil vi samle noen turtips, og håper du har glede av dem. 

Kyststien til Villajoyosa

Kyststien til Villajoyosa

Ruten fra Cala Finestrat til Villajoyosa byr på en lett tur med en fortryllende utsikt til sjøen, litt historie og mulighet for både bad og bevertning

les mer
Fontilles – De spedalskes by

Fontilles – De spedalskes by

Visste du at det ble bygd et lite samfunn for å pleie spedalske nord på Costa Blanca, og at det fortsatt er i drift? Bli med oss til Fontilles.

les mer
Mandelblomstring i Tarbena

Mandelblomstring i Tarbena

Mandeldyrking er utbredt flere steder i Spania, og her på Costa Blanca ser vi ofte store områder med mandeltrær, spesielt oppe i høyden.

les mer
Flyplassturen

Flyplassturen

Det er mange fine utsiktspunkter i fjellene på Costa Blanca. Ett av dem finner du mellom Tarbena og Castell de Castells.

les mer