Mat og drikke

Uten mat og drikke osv…..

Mat og drikke er ikke bare nødvendig for å overleve, det hører også til når man skal kose seg. Dessverre kan også mat og drikke ødelegge helsen, men det kan også gi bedre helse. I våre artikler om dette emnet kan du lese om riktig kosthold, du kan få gode oppskrifter på sunn og god mat. Vi besøker ulike spisesteder og forteller deg om de flotte råvarene du kan kjøpe her på Costa Blanca. 

Musikalsk humor på NoR

Musikalsk humor på NoR

Lørdag 12. oktober er det duket for en humørfylt musikalsk helaften med Gutta Voice på Restaurant NoR i Benidorm.

les mer
”Det handler om rene emosjoner”

”Det handler om rene emosjoner”

José María Salas Arroyo fortjener prisen for årets mest eksentriske forretningsmann. Takket være sin olivenolje Tercio De Las Torres, spiller han hovedrollen i sin egen drøm.

les mer
Cannabisoljen er kommet for å bli

Cannabisoljen er kommet for å bli

Verdens helseorganisasjon ønsker å fjerne cannabis fra listen over farlige stoffer. Blir den legalisert, vil cannabis bli en milliardindustri for farmasøytiske selskaper som satser på CBD-olje.

les mer
Fra bonde til mesterkokk

Fra bonde til mesterkokk

Allerede som ung mann hadde Thomás Arribas planen klar. En dag skulle han overraske verden med sin gastronomi, og det fra egne restauranter.

les mer
Nå er det tid for appelsiner

Nå er det tid for appelsiner

Du skal ikke bevege deg langt ut på landsbygda her på Costa Blanca før du ser et appelsintre. Og nå på senvinteren er disse oransje fruktene på sitt beste.

les mer
Ordliste

Hva heter pølse på spansk? Hva er Escalope? Her er noen ord du garantert kommer borti når det gjelder mat i Spania

  • Kjøtt = Carne
  • Fisk = Pescado
  • Kylling = Pollo
På restaurant

Å gå på restaurant i Spania er ikke så forskjellig fra resten av verden, men vi vil likevel gi deg noen tips om hvordan du gjør et restaurantbesøk til en positiv opplevelse.